Proč se rozhodnout pro vchodové dřevěné dveře

Vchodové dveře působí v ideálním případě jako stylový doplněk vašeho domu. Vítají vás i vaše návštěvy už z dálky, hlavně když jsou o svátcích krásně nazdobené. Pokud tomu tak není a za své staré dveře se spíš už stydíte, uvažujte o změně a pořízení nových. Možností je samozřejmě víc, ale s dřevěnými vchodovými dveřmi nemůžete nikdy šlápnout vedle. Pohled na ně vás vždy dostane do příjemné nálady.

Požadavky na vchodové dveře

vchodové dveře ZORA 6KOd vchodových dveří samozřejmě očekáváme mnohem víc, než že budou stylové, krásné, elegantní a podobně. Plní totiž ještě další důležité funkce. V první řadě zajišťují svým obyvatelům bezpečí a brání nevítaným hostům ve vniknutí do domu. Pro zloděje jsou dveře často jedinou cestou dovnitř, a proto je nutné, aby byl váš dům a byt dobře zajištěný i v době vaší nepřítomnosti, když budete třeba na dovolené. To vám zajistí certifikované bezpečnostní vchodové dveře, které splňují ty nejpřísnější bezpečnostní normy - nejsou to však ty ze dřeva :)

V dnešní době se snažíme také myslet na ochranu životního prostředí a co nejvíce šetřit energiemi, proto nás u dveří zajímá, jaké jsou úniky tepla a jestli mají tepelnou izolaci. A samozřejmě jsme zvědaví, kolik s nimi ušetříme peněz. Také protihluková izolace je obzvlášť ve velkých městech, u rušných komunikací a provozů důležitá, aby se vám ve vašem domě dobře žilo.

Vchodové dveře si nechte zaměřit a namontovat odborníkem, abyste předešli nemilým situacím. Počítejte s tím, že je nutná i výměna zárubní, aby dveře splňovaly všechny vaše požadavky - izolovaly proti úniku tepla a proti hluku. Dodání a výměna zárubní je již v ceně dveří a spolu s nimi vám zajistí protihlukovou i tepelně-izolační clonu.

Vchodové dveře do domu

vchodové dveře DANAPotřebujete nové vchodové dveře do domu? Přijďte se podívat do naší prodejny, kde vás rádi seznámíme s naší nabídkou, poradíme s výběrem a zodpovíme vaše otázky. Máme připravenou bohatou nabídku dřevěných vchodových dveří s tepelnou izolací v široké paletě povrchových úprav. 

Dveře v EU profilu tloušťky 68 mm zateplené jsou vyrobeny ze smrku z českých lesů. Dveře jsou opatřeny hliníkovým prahem a celoobvodovým těsněním. Vchodové dřevěné dveře můžeme vyrobit i z jiné dřeviny podle vašeho přání. Tyto dveře nelze osadit do stávající ocelové zárubně. Součástí dveří je rámová zárubeň, taktéž se smrkového masivu. Dveře vám samozřejmě nejen vyrobíme, ale i zaměříme a následně odborně namontujeme.

Další typ vstupních dveří je vyroben z českého smrkového masivu a celkový profil dveří je 42 mm. To znamená, že dveře můžete osadit i do stávající ocelové nebo jiné zárubně, kterou už v domě máte. Nic nemusíte bourat. Tyto vstupní dveře se proto standardně dodávají bez rámové zárubně, kterou si ale můžete dokoupit. Dveře vám můžeme vyrobit i v atypických rozměrech nebo například v kompletu s bočním nebo horním světlíkem.

Vchodové dveře do bytu

Bydlíte v paneláku nebo činžovním domě? A chcete mít nejen bezpečné, ale i krásné vchodové dveře, které budou ladit s vaším interiérem a přivítají vás i vaše milé návštěvy? U nás najdete širokou paletu dekorů a možností na výběr. Se vším vám rádi poradíme. V tomto případě je třeba volit bezpečnostní dveře s patřičným bezpečnostním certifikátem. Bezpečnostní dveře od firmy Next nebo Bedex najdete např. u firmy Mand CZ, která zařídí vše na klíč.

Vchodové dveře od české firmy

český výrobek CAG

Pokud vás zajímá, odkud pochází výrobky, které kupujete, a je pro vás důležité, abyste si pořizovali výrobky místních firem, tak pro vás máme dobrou zprávu. Dřevěné vchodové dveře z naší nabídky jsou vyrobené v Česku z českého dřeva, ze kterého na vás dýchne domácí pohoda a vy budete mít dobrý pocit.

Tip: Ke vchodovým dveřím se parádně hodí kvalitní bezpečnostní kliky