Klasika je klasika - dřevěné dveře Vlasta 5K

Rádi bychom vám představili jednu z našich nejprestižnějších položek - dřevěné dveře VLASTA 5K. Tento krásný a elegantní model je vyroben z výběrového smrkového masivu. Jak už název napovídá, dveře jsou zdobeny pěti kazetami. Kazetové lišty jsou zapuštěné, což zvyšuje estetický dojem celkového designu. Co se týče designu, model VLASTA 5K je nesmírně stylizovaný. Kazety jsou fazetované a působí velmi plně, což je kvalita, která zvyšuje celkový vizuální efekt dveří. Na povrchu dveří je smrkové dřevo bez suků, což zajišťuje jeho hladkost a přírodní krásu.

HP_banner_1_bez_textu

Co se týče konstrukce, tato je třívrstvá a dveře jsou vyrobeny z lepeného smrkového hranolu. To poskytuje dveřím pevnost a zajišťuje, že vydrží po mnoho let. BIO deska je vyrobena z fixních radikálních lamel, což přidává další rozměr kvality a trvanlivosti. Nabízíme tyto dveře v různých rozměrech dle ČSN, včetně 60 x 197, 70 x 197, 80 x 197 a 90 x 197. Jsme také schopni vyrobit atypické rozměry na zakázku, pokud máte specifické požadavky.

Vlasta 5K_pantydetail řada vlasta_1

Je také třeba poznamenat, že tloušťka dveří je 40mm a rozteč zámku je 72mm, přičemž je možné ji rozšířit na 90mm. Dveře mohou být použity v různých kontextech, včetně stávající ocelové zárubně nebo s obložkovou a rámovou zárubní do předem připraveného stavebního otvoru. Pokud jde o povrchové úpravy, dveře jsou standardně dodávány bez povrchové úpravy, ale na přání zákazníka můžeme poskytnout různé typy povrchových úprav, včetně transparentního laku nebo moření v 9 odstínech.

Obložková smrková záruben řez LVzorník_portál_interiér

Kromě toho nabízíme řadu doplňkových profesionálních služeb, jako je technické a odborné poradenství nebo odborné zaměření a montáž dveří pro Prahu a okolí. Jsme zde, abychom vám poskytli nejlepší možnou službu a zajistili, že budete naprosto spokojení s vaší volbou dřevěných dveří z řady VLASTA.

Kompletní modelovou řadu VLASTA naleznete ZDE

Pokud jste milovníci detailního sladění, tak ve stejném modelovém provedení máme i vchodové tepelně izolované dveře 5K

Tip: podtrhněte krásu dřevěných dveří např. černými klikami nebo robustními kovanými klikami na dveře.